Paikallisesti, luotettavasti ja ympäristöystävällisesti

Etusivu » Palvelut » Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuolto Nokialla

Nokian Kiinteistöhuolto Oy on alansa vahva ammattilainen ja edelläkävijä, joka tarjoaa nykyaikaista kiinteistöhuoltopalvelua Nokialla.
Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on käytössään alan nykyaikaisimmat koneet ja välineet. Lisäksi koulutamme henkilökuntaamme, jotta he pystyvät vastamaan vaativienkin kiinteistöjen laitteista ja tekniikasta.

Me olemme paikallinen huoltoyhtiö Nokialla

Palvelun tuotamme “omahoitajamallin” mukaan. Jokaiselle kiinteistölle on nimetty oma vastuullinen kiinteistönhoitaja, joka vastaa kiinteistön asumismukavuudesta ja turvallisuudesta. Toimintamalli mahdollistaa sen, että kunkin kiinteistön tarpeet tulevat yksilöllisesti huomioiduksi tutun kiinteistönhoitajan tuntiessa kiinteistön ja paikat, joihin huomiota tulee erityisesti kiinnittää. Tämän järjestelmän myötä myös asiakkaiden ja isännöitsijöiden on helppoa asioida tutun henkilön kanssa. Toimintatavassamme on huomioitu vanhan talonmiesjärjestelmän parhaat puolet: läheisyys, turvallisuus ja henkilökohtaisuus.

Ennakoivasti ja hyvin huollettu kiinteistö nostaa kiinteistön arvoa ja asumismukavuutta sekä säästää usein myös rahaa ja vaivaa.

Palvelutarjontamme

  • monipuolinen kiinteistöhuolto; asuin-, liike-, sekä teollisuuskiinteistöille
  • ulkoaluetyöt
  • vaihtolavapalvelut
  • maa-ainesten toimitukset
  • maanrakennustyöt
vaihtolavat

PHM Digital
Verkkopalvelumme antaa taloyhtiön hallitukselle, asukkaille, isännöitsijälle ja kiinteistönomistajalle pääsyn kiinteistön tietoihin ja mahdollistaa sujuvan yhteistyön ja yhteydenpidon kaikkien tahojen kesken.
Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot